Tuesday, September 20, 2011

Pertemuan Yang Sangat Bermakna

Assalammualikum hye semua ok seperti tajuk aku hari ni aku nak cerita pasal pertemuan yang bagi aku sangat bermakna la kan,sebabnya kami hanya kenal melalui FB dan blog saja,tuptup kata nk jumpa sesama. Ok nak tau sapa? Ia adalah pemilik blog seorang wanita yang cantik lagi rupawan :) iaitu akak LMAkak LM telah menang dalam contest yang dianjurkan oleh akak melur jelita dan dikesempatan itu kami merancang nak berjumpa,kami membuat janji melalui fb dan juga message melalui hp :),sepatutnya dirancang nak berjumpa sekali dengan lagi sorang blogger iaitu akak adish shida tapi disebabkan akak shida ada hal so aku mengajak lagi sorang blogger iaitu si tasha ni.


Bagi aku sangat bermakna pertemuan itu walaupun singkat ja pertemuaan tu namun terasa happy sebab dapat jumpa syukur alhamdulillah :) dikesempatan ni aku nak ucapkan tahniah buat akak LM sebab selamat melahirkan anaknya hehe tahniah yea kak...dan efa harap kita dapat jumpa lagi kalau akak balik ke Malaysia yea :) take care duk dekat Qatar yea :) harap-harap kita akan berjumpa lagi suatu hari nanti yea. Seronok dapat jumpa akak best sesangat hope will meet you again oraite ^_^


Dari kiri akak LM ,Aku dan Tasha 

thanks erk akak LM sebab hadiah ni terharu sangat,kenangan ni :)

Friday, September 9, 2011

2st time snap pic guna DSLR

Assalammualikum dan salam 1 Malaysia ehehe ^_^ hurm dah lama rasanya aku tak buat apa-apa langsung dalam blog aku ni kan?siapa perasan?kahkah..banyak gak la orang tanya kenapa aku lama menghilang dalam dunia blogging ni ehehe yang sebenarnya aku dapat tawaran untuk sambung belajar so aku jarang la on9 ketika itu kerana tiada wireless lagi lepas tu banyak assigment dan sebagainya..tapi sekarang aku akan mula kembali berblogging tapi tak la kerap tengok keadaan la kan...

orite berbalik pada tajuk aku tu,dekat sini aku nak tanya pendapat korang tentang pic yang aku snap masa raya tempoh hari ehehe kejadiannya di Alor star Kedah. Tapi aku lupa plak nama tempat area yang aku pergi tu kahkah ni kira 2st time aku guna kamera DSLR, yang 1st time punya nanti aku tunjuk eh sebab yang 1st  time punya tu aku guna kamera dekat tempat aku study,yang pic yang aku nak tunjuk ni kamera aku sendiri ekeke :D cer komen sikit cara penangkapan gambar yang aku ambil tu huhu...saya budak baru belajar~~~sila tunjuk ajar siapa yang tahu bab snap pic cecantik ni yea hoho o0pss pokok ni aku tak tau la plak nama apa ahaha






Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...